Wijlhuizen Pand

Wijlhuizen Group vergroot slagkracht in België met overname van Remco

Synergie
 

In de komende maanden zal het management van Beneparts en Remco samen de mogelijkheden voor synergie onderzoeken. Vast staat al wel dat het productgamma flink zal worden uitgebreid en dat de voor de klanten bekende gezichten aanblijven. Verder zal het bekende e-commerce platform “Connects” ook beschikbaar komen voor klanten van Remco, zodat Remco ook op dit vlak voorop loopt.

Lees meer
2020 10 Wijlhuizengroup Persbericht Nieuwbouw Bijlage 1

Wijlhuizen Group verdubbelt opslagcapaciteit logistiek

Start van de bouw 

Na een tijd van sloop- en saneringswerkzaamheden is vanochtend op feestelijke wijze de eerste paal in de grond geslagen door Henk Wijlhuizen. De komende tijd zal dus hard worden gewerkt aan de bouw van het nieuwe magazijn. Medio 2021 hopen we de nieuwbouw in gebruik te nemen, zodat we onze distributie verder kunnen optimaliseren en nog meer ruimte hebben voor het grootste assortiment truck- & traileronderdelen in de Benelux.

Lees meer
Wiellagers2

Controleren van de wiellagers

De wielspinner laat een onbelast wiel van een auto, bus, vrachtwagen, aanhanger of oplegger draaien op een hoge snelheid. Zo kunt u snel en eenvoudig vaststellen of er wiellagers versleten zijn.

Lees meer
Spanband

Nieuwe spelregels inzake ladingzekering en gewichtsverdeling

Sinds begin dit jaar passen Vlaanderen en Wallonië nieuwe wetgeving toe voor ladingzekering. Dat wist u als vervoerder al even. Deze Vlaamse en Waalse wetgeving verdeelt de verantwoordelijkheid onder de verschillende betrokken partijen. Bij fouten wordt voortaan naar de hele vervoersketen gekeken: de verlader, verzender, verpakker en bestuurder dragen meer verantwoordelijkheid.

Lees meer
Nieuw

Nieuw in ons gamma

Nieuw in het gamma: microgolfoven, achteruitrijcamera, oliefilters, spanrol, multiriem, afdichtinsprofiel, kringpinsloten, bumper, flitslampen, startmotors, ...

Lees meer
Logo Viapass

Kilometerheffing: indexering tarieven Vlaanderen en Brussel vanaf 1 juli 2018

De gewestregeringen van Vlaanderen en Brussel  voeren met ingang van 1 juli 2018 een indexaanpassing door in Vlaanderen en Brussel 
Het betreft een aanpassing van de tarieven aan de index der consumptieprijzen, zoals bepaald in het decreet/ordonnantie op de  invoering van de Kilometerheffing.  Vlaanderen en Brussel voeren een indexering door. De tarieven van Wallonië (Sofico) zullen geïndexeerd worden op 1 januari 2019.

Lees meer