Tegen de stroom oproeien, dat is wat wij bij Beneparts, onderdeel van de Wijlhuizen Group, graag doen. Daarom wordt in Arnhem (NL) de komende maanden onze logistieke capaciteit van het centrale distributiecentrum met bijna 5000m2 extra vloeroppervlakte verdubbelt. Daarnaast Investeren we flink in automatisering van onze processen, zodat we klaar zijn voor de volgende stap in onze groei.

2020 10 Wijlhuizengroup Persbericht Nieuwbouw Bijlage 1

Groei in Corona tijd

Het huidige logistiek centrum van de Wijlhuizen Group stamt uit 2013, maar door de stevige groei van de laatste jaren en de uitbreidingen van de bedrijven Beneparts, Wijlhuizen, Parts Factory en G-Truck Nederland zijn we toe aan extra ruimte. Ondanks dat ook wij niet ongevoelig zijn voor de problematiek door de COVID-19 pandemie zien wij nog steeds groei en voelt het daarom als een logisch moment om te investeren in onze toekomst.

Start van de bouw 

Na een tijd van sloop- en saneringswerkzaamheden is vanochtend op feestelijke wijze de eerste paal in de grond geslagen door Henk Wijlhuizen. De komende tijd zal dus hard worden gewerkt aan de bouw van het nieuwe magazijn. Medio 2021 hopen we de nieuwbouw in gebruik te nemen, zodat we onze distributie verder kunnen optimaliseren en nog meer ruimte hebben voor het grootste assortiment truck- & traileronderdelen in de Benelux.

2020 10 Wijlhuizengroup Persbericht Nieuwbouw Bijlage 2