2020 10 Wijlhuizengroup Persbericht Nieuwbouw Bijlage 1

Wijlhuizen Group verdubbelt opslagcapaciteit logistiek

Start van de bouw 

Na een tijd van sloop- en saneringswerkzaamheden is vanochtend op feestelijke wijze de eerste paal in de grond geslagen door Henk Wijlhuizen. De komende tijd zal dus hard worden gewerkt aan de bouw van het nieuwe magazijn. Medio 2021 hopen we de nieuwbouw in gebruik te nemen, zodat we onze distributie verder kunnen optimaliseren en nog meer ruimte hebben voor het grootste assortiment truck- & traileronderdelen in de Benelux.

Lees meer
Wiellagers2

Controleren van de wiellagers

De wielspinner laat een onbelast wiel van een auto, bus, vrachtwagen, aanhanger of oplegger draaien op een hoge snelheid. Zo kunt u snel en eenvoudig vaststellen of er wiellagers versleten zijn.

Lees meer
Logo Viapass

Kilometerheffing: indexering tarieven Vlaanderen en Brussel vanaf 1 juli 2018

De gewestregeringen van Vlaanderen en Brussel  voeren met ingang van 1 juli 2018 een indexaanpassing door in Vlaanderen en Brussel 
Het betreft een aanpassing van de tarieven aan de index der consumptieprijzen, zoals bepaald in het decreet/ordonnantie op de  invoering van de Kilometerheffing.  Vlaanderen en Brussel voeren een indexering door. De tarieven van Wallonië (Sofico) zullen geïndexeerd worden op 1 januari 2019.

Lees meer
36k141326n50

Vervang nu nog gemakkelijker uw Knorr TEBS modulator

Dit nieuwe speciaal gereedschap is door Knorr TruckServices ontwikkeld in samenwerking met Gedore om de demontage van de TEBS modulatoren (ES2060, ES2090 en ES2095) makkelijker te maken. De diverse connectoren kunnen nu zelfs op moeilijk te bereiken plaatsen gemakkelijk, met één hand en in een vloeiende beweging gedemonteerd worden. Naar wens kan het speciaal gereedschap als complete set of als losse delen aangekocht worden.

Lees meer
Jostemodule

Jost Modul E-Drive

Met de elektrische trailersteun Modul E-Drive stelt JOST een nieuwe standaard op gebied van comfortveiligheid en economische duurzaamheid.

Lees meer