Wijlhuizen Pand

Wijlhuizen Group vergroot slagkracht in België met overname van Remco

Synergie
 

In de komende maanden zal het management van Beneparts en Remco samen de mogelijkheden voor synergie onderzoeken. Vast staat al wel dat het productgamma flink zal worden uitgebreid en dat de voor de klanten bekende gezichten aanblijven. Verder zal het bekende e-commerce platform “Connects” ook beschikbaar komen voor klanten van Remco, zodat Remco ook op dit vlak voorop loopt.

Lees meer
Nieuw

Nieuw in ons gamma

Nieuw in het gamma: microgolfoven, achteruitrijcamera, oliefilters, spanrol, multiriem, afdichtinsprofiel, kringpinsloten, bumper, flitslampen, startmotors, ...

Lees meer
56.05.0351

Draadloze handbediening voor uw laadklep

Met de radiografische afstandbediening kunt u de laadklep binnen een straal van 15 meter bedienen.
- Conform Europese richtlijnen CE 
- Waterdichtheid IP-classificatie 67
- Geschikt voor alle merken
- Eenvoudige montage

Lees meer
Ndureroute42

N-DURE: Meest veelzijdige track & trace oplossing voor trailers

Maak optimaal gebruik van je vloot, plan efficiënt onderhoud in en verklein de kans op diefstal met de track en trace oplossing van Route42. De N-dure is een uiterst flexibel en krachtige unit om de juiste inzichten te bieden in je getrokken materieel. Configureer zelf de locatie frequentie, maak eigen vloten aan, voeg nieuwe functionaliteiten toe, met deze flexibele oplossing is het allemaal mogelijk.

Lees meer
Demo Trailer With 10 Nails Web

Ultra-Seal: beschermt banden tegen verwoestende warmteontwikkeling

Het Ultra-Seal team werkt al tientallen jaren direct of indirect in de bandenindustrie. Hun ervaring in de professionele transport  sector heeft ervoor gezorgd dat zij bleven zoeken naar het  juiste product om op de Europese markt te introduceren.   Met Ultra-Seal hebben zij gevonden waar zij naar zochten. Bezoek www.ultra-seal.eu om alles te ontdekken over Ultra-Seal: The Ultimate Tyre Life Extender!

Lees meer