Productinformatie: LED-strip met reflector

De Jumbo 320FF met LED-positielicht is één van de meest populaire verstralers bij truckers. Ondanks de vernieuwing van de speciale anticorrosie coating op de printplaat, blijft de electronica van de LED-strip - zoals alle elektronische onderdelen - gevoelig voor corrosie door water dat in de behuizing van de lamp binnendringt. Daarom is het essentieel om de montage exact volgens de handleiding uit te voeren en alle stappen te respecteren.

Lees meer

Sidewings - Bewezen aerodynamische technologie voor voertuigen

OptiFlowTM SideWings aan een voertuig bevestigen vermindert het brandstofverbruik aanzienlijk.  Ontwikkeld in een aeronautische omgeving en bewezen op de weg: deze unieke door WABCO gepatenteerde stromingsgeleider is ontworpen met speciale contourern die de luchtstroom rondom en achter de truck beter geleiden, zodat een lagere luchtweerstand ontstaat.  Bij snelweg-snelheden verminderen OptiFlowTM SideWings het brandstofverbruik met circa 1,5 liter per 100 km, verlagen hiermee de CO2-voetdruk en zorgen voor enorme kostenbesparingen, over de levensduur van het voertuig gemeten.

Lees meer
Uitzonderlijkvervoer

Uitzonderlijk vervoer: wijziging in de reglementering

Vandaag is het koninklijk besluit van 27 februari 2013 tot wijziging van het K.B. van 2 juni 2010 betreffende het wegverkeer van uitzonderlijke voertuigen gepubliceerd. Deze nieuwe bepalingen treden in voege op 10 april 2013 met uitzondering van de bepalingen m.b.t. de kledij van de begeleiders die op 1 september 2013 in voege treden.

Lees meer

Vervangen van filters

Net na een koude periode is het ideale moment om de cabineluchtfilters te vervangen. Hengst biedt hiervoor een uitgebreide reeks filters aan voor bijna alle merken.
Ruim 20% van de bevolking lijdt aan hooikoorts, en het aantal wordt steeds groter.  Ook in uw vrachtwagen kan de concentratie pollen, maar ook stof, roet en uitlaatgassen hoog oplopen.

Lees meer
Skf Lager3

SKF Lagers

SKF heeft een reputatie voor het vervaardigen van hoge kwaliteitslagers. De meeste lager- en afdichtingproducten staan beschreven in de 'Interactive Engineering Catalogue', die je op de website kan raadplegen.

Lees meer

SAF - assen, veringen, steunpoten, kingpinnen en koppelschotels voor trailers & trucks

SAF Benelux B.V. is ruim 30 jaar de exclusieve importeur van SAF-HOLLAND producten en Beral frictiemateriaal in de Benelux. De organisatie draagt zorg voor sales, productmanagement, marketingcommunicatie, distributie, technische advisering en service naarzowel directe klanten (trailerbouwers en grossiers) als indirecte klanten (o. a. transportbedrijven, verhuurmaatschappijen).

Lees meer
Dia3 6

Ladingzekering

Voor de goederentransfer tussen verkoper en koper dient een vrachtwagen de openbare weg te gebruiken en dit onder de best mogelijke veiligheidsvoorwaarden voor de vrachtwagenchauffeurs, maar ook voor alle andere weggebruikers.
Het beveiligen van de lading en de ladingzekering van de getransporteerde goederen, is een gedeelde verantwoordelijkheid van de verschillende acteurs van de logistieke ketting.

Lees meer